INSTRUKTÖRSUTBILDNING

Instruktörsutbildningen får sig just nu ett lyft för att bli ännu bredare och bättre, den öppnar åter under februari 2018. Maila din instresseanmälan till dogparkoursweden @ gmail.com

///

Är Du utbildad hundinstruktör och håller kursverksamhet? Vill Du utveckla ditt utbud med en nytänkande och rolig träningsform som går att anpassa till alla hundar och hundägare? Hos oss kan Du vidareutbilda dig till dogparkour-instruktör!

instruktorcroped

Kursen är helt onlinebaserad och består av en teoretisk del, ett teoretiskt prov och fallbeskrivningar samt egen praktisk träning. Du behöver tillgång till internetuppkoppling, kamera (smartphone fungerar utmärkt) och ett användarkonto hos Youtube (gratis) eller annan motsvarande videouppladdningsportal. Du får en egen inloggning och tillgång till kursen under 12 veckor. För att öppna kursen igen debiterar vi en avgift på 99 kr per vecka.
Du kan välja att gå kursen närhelst det passar dig!

Förkunskaper: utbildad och diplomerad hundinstruktör eller motsvarande utbildning (bild på diplom krävs).

Kursen består av fyra avsnitt:
– Introduktion (presentation av träningsformen, positiva effekter, kom igång)
– Omgivningen (genomgång av övningar som går att applicera på omgivningen och hur Du ska
träna för att lära hunden dem)
– Träna säkert (allt Du behöver tänka på gällande hundens säkerhet)
– Driva dogparkourgrupp (tips på hur Du driver exempelvis en facebookgrupp och olika sätt
att lägga upp träffar och promenader på)

Som slutprov svarar Du på frågor och fallbeskrivningar, med tillgång till materialet, samt redovisar med film och/eller bild och text den praktiska träningen med praktikhundar.

Efter avslutad kurs och diplomering följer en livslång support från Dogparkour Sweden där vi hjälper Dig att vidareutvecklas och svarar på frågor och funderingar via mail och/eller vår facebookgrupp för instruktörer.

Kostnad; 2995kr inkl. moms (betalning sker via faktura)

Anmälan sker till dogparkoursweden @ gmail.com

Comments are closed