NYTT ÅR, NYA MÖJLIGHETER…

DSC_0936logoNu är vi redo att kicka igång det här året. Slutet av sommars, hösten och början på vintern har varit svår. Jag driver numera Dogparkour Sweden själv, med hjälp av min familj som alltid ställer upp, i kombination med jobb och livets med- och motgångar. Vi har haft stora problem med mailen och jag har överlag haft svårt att hinna med allt. Nu ska dock det tekniska fungera i alla fall och jag känner mig redo att satsa!
Har du försökt komma i kontakt med oss men inte fått svar ber vi dig att maila igen. För allmänna frågor och funderingar skriver du till info @ dogparkour.se och för kontakt gällande instruktörskursen skriver du till instruktor @ dogparkour.se

Jag ska försöka blåsa liv i den här bloggen också! Fylla den med inspiration, tips och en inblick i min vardag med mina hundar. Hemsidan kommer att få sig ett upplyft med mer information kring dogparkourträning och det kommer att komma upp en sida med instruktörer som jag kan rekommendera runt om i landet.

Till alla gamla medlemmar, tack för att ni finns – jag har saknat er! Och till alla nya, hjärtligt välkomna hit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *